Nazwa serwera IP serwera Sloty
•••PolskiPartyServer™[PPS]®24/7••• @LiveServer.pl graj.server-pps.com:7777 500 Wejdź
Mumble 1.2 server-pps.com 100 Więcej

Opcja z MTA w SA:MP

Moderator: Mod-Team

Opcja z MTA w SA:MP

Postprzez Burza. » 11 kwi 2013, o 17:21

Musiałem od nowa pobrać i zainstalować MTA i zauważyłem że pojawiła się już od dawna zapowiadana opcja usuwania obiektu(World object remover) i mam pytanie z tym związane. Czy gdy usuniemy obiekt w MTA to czy nie będzie go także w SA:MP ?
Avatar użytkownika
Burza.
User
 
Posty: 337
Dołączył(a): 8 lis 2011, o 19:34
Polubionych : 11 razy
Otrzymał polubień: 6 razy

Re: Opcja z MTA w SA:MP

Postprzez Digi » 11 kwi 2013, o 19:42

Z tego co wiem chyba nie. Do usuwania obiektów w SA-MP przydatny jest SA-MP Map Construction. Program ten można znaleźć na forum SA-MP.
"Wszystko trwa, dopóki sam, tego chcesz."
Avatar użytkownika
Digi
User
 
Posty: 139
Dołączył(a): 15 maja 2011, o 14:33
Polubionych : 102 razy
Otrzymał polubień: 33 razy

Re: Opcja z MTA w SA:MP

Postprzez croop » 11 kwi 2013, o 21:16

Nie będzie go tam, ale jest jeden dodatkowy plik, który jest nie zbędny do usunięcia ob w sa-mp.
Avatar użytkownika
croop
User
 
Posty: 637
Dołączył(a): 17 wrz 2012, o 08:25
Lokalizacja: bliżej nie określona.
Polubionych : 291 razy
Otrzymał polubień: 78 razy

Re: Opcja z MTA w SA:MP

Postprzez BlackoN » 15 kwi 2013, o 14:53

Nie, aczkolwiek będzie podane ID obiektu, który trzeba usunąć, i po prostu podmieniasz kod.
Bl4ck > BlacK > BlacKListeD > BlackoN

Czerwiec 2011 - user
Grudzień 2011-2013 - VIP
_________________
Marzec 2018 - gZe
16.07.2018r. - Junior Admin
28.07.2018r. - Admin
Gdzieś tam w tle jeszcze raz było gZe, RPPS, OPPS, MPPS.
Avatar użytkownika
BlackoN
User
 
Posty: 1260
Dołączył(a): 17 cze 2011, o 18:35
Polubionych : 60 razy
Otrzymał polubień: 16 razy


Powrót do Pomoc

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość