1. /cheats
Myślę że fajnym pomysłem byłoby dodanie Turbo do /cheats, ponieważ czasami fajnie pojeździć autami w szybszych prędkościach, no a SH jest zabronione.
2. /bronie
Do sklepiku z bronią myślę że można by było dodać więcej broni białej np. Piła łańcuchowa, i inne których nie ma. Nie była by to duża zmiana ale fajnie było zobaczyć więcej broni do walki wręcz

3. Nowa /praca
Aktualnie wykonywanie pracy nie ma większego sensu. Prace są mało płatne i często nie można ich wykonać przez to że osoby które wykonują pracę są zabijani przez innych graczy. Myślę że dobrym pomysłem byłaby praca w innym virtual worldzie, oraz lepsza płatność tych prac, fajnie by było też zobaczyć np pracę rozwoziciela pizzy lub smieciarza

4. Zmiany w /gang
Myślę że przydałoby się kilka nowych opcji np. Coś w rodzaju treningu dla gangów powiedzmy członkowie jakiegoś gangu rozgrywają że soba spara na różne bronie, na różnych arenach itp. Myślę że przydałoby sie
Też coś w rodzaju głosowania na wyrzucenie gracza z gangu, ale głosować mogłyby tylko osoby od rangi członka w górę
5. /us
Poprawki lub usunięcie 2 aren z /US derby - na pierwszej zepchniecie kogoś graniczy z cudem a na drugiej - tej z rurami naprawić spawn jednego z samochodów, i usunąć niepotrzebną płytę dyskotekową
http://imgur.com/QzuS7Kd
http://imgur.com/BMZVdjl
(zdjęcia by rfxn)
6. Nowe teleporty
Kiedyś było tego pełno - /skydive /baza /monster i mogę wymienić ich dużo więcej, aktualnie teleportów jest bardzo mało, myślę że trzeba było by wprowadzić nowe teleporty Stunt i rozrywkowe.
7. Przywrócenie /skydive
Mi się skydive podobało, nie wiem co inni myślą ale ja uważam że to powinno wrócić
8. Nowa synchronizacja strzałów
9. Areny /wg z Cbugiem i bez cbuga
Na textdrawie mogłaby pojawiać się informacja czy na arenie dostępny jest Cbug czy nie. Wprowadziło by to coś nowego do wg, bo przecież nie każdy potrafi strzelać w taki sposób.
10. Komenda /evjetpack dla gZe
Komenda dawałaby jetpacka dla gZe prowadzącego event, przydatne przy niektórych eventach do obserwowania walki z bliska bez przeszkadzania
11. Dodanie nowych znajdziek
Szukanie skał jest w porządku, ale fajnie by było zobaczyć inne znajdźki
12. Obiekty przy domku
Liczba obiektów do ustawienia przy domku powinna być większa, aby zaoszczędzić brzydkich domków tworzonych przez graczy z niskim poziomem, np. 40 obiektów przy domku mogą ustawiać gracze od 30 poziomu. A na przykład od 35 poziomu fajnie by było móc wstawiać pod domek lub do domku obiekty inne niż z zakładki "obiekty do domku"