Nick: Liskey, zwany też Krzysiem
Powód skargi: Kalanie serwera swoją obecnością
Na początku chciałbym zaznaczyć, że ta skarga jest jednocześnie na Liskey'a jako gracza i Liskey'a jako użytkownika forum.
Wnioskuję o całkowite odcięcie gracza od serwisu, tj. forum, serwera, strony PPS na fb.
Dlaczego?
Spójrzmy na sytuację z wczoraj - losowy temat - Liskey wciska swoje pięc groszy, myśląc, że jego opinia jest brana pod uwagę
viewtopic.php?f=19&t=46520&hilit=liskey
Na Liskey'a poszła już niejedna skarga:
viewtopic.php?f=19&t=46267 (to na mnie, ale w niej przedstawiłem dowody na Liska)
viewtopic.php?f=19&t=46288 (jak wyżej)
viewtopic.php?f=19&t=46486 (skarga bezpośrednia)
W dodatku otrzymał on już bany:
viewtopic.php?f=21&t=46201 (kłamie w prośbie, że nie czituje)
viewtopic.php?f=173&t=46524 (wcześniej kłamał)
Takie "logi" już same w sobie powinny być wystarczającym dowodem, by wkleić mu bana.
Co więcej Liskey używa wybrednego słownictwa. Zaprzecza, że zmienił słownictwo, ale to kłamstwo - Jest jak pies pod batem, który w końcu nie wytrzyma i odgryzie rękę panu.
https://youtu.be/kfxXLeuB27U - przypominam, dobry dowód w postaci filmiku

Dowodów mam więcej, ale nie mam całego dnia, by to uplaudować:

Ponadto, najważniejszy powód skargi.
LISKEY UŻYWA MOICH DANYCH OSOBYCH NA SERWERZE.
Nie podawałem mu nigdy mojego facebooka, wszedł w jego posiadanie, w Sargeras jeden wie jaki sposób. Następnie na czacie globalnym używa tych danych, wyśmiewając się z moich zdjęć i mojej byłej dziewczyny. Ponadto groził, że przyjedzie do Kołobrzegu i porozmawia ze mną "po swojemu" (można sprawdzić w logach, ja mam tylko jeden fragment - prywatną wiadomość)

Sama nazwa gangu, którym dowodzi - Zwierzyniec (xDD) - świadczy o jego podejściu do życia.
Powołuję na świadków Looki'ego, kalsiwa9, Supreme Lorda Winterbottom'a, Sanitarium - rzeszę graczy, którzy potwierdzą, że jest to osobnik niezrównoważony, zdolny do wszystkiego, by dopiąć swoich celów.
Mam nadzieję, że skarga nie zostanie zamieciona pod dywan (bo jak wiemy, administracja lubi osoby z aspergerem [Agent]).
Skoro ludzie jak Lambert, którzy zrobili cos dla serwera, dostają bana za napisanie, że Skr to idiota, to Liskey powinien siedzieć w więzieniu obecnie.
Pozdrawiam,
Lord Archimonde, Supreme leader of Overwatch
<logo organizacji Overwatch>
PS Jeśli ktoś ma jakieś jeszcze dowody, proszę dorzucić poniżej.