Team Speak 3

Do tego działu zostają skierowane tematy/posty naruszające regulamin forum lub zakończone tematy [PPS]

Moderator: Junior Admin

Team Speak 3

Postprzez SevenM » 2010-05-25, 17:05

Ruszył kanał Team Speak 3.

Powstał nasz nowy kanał TeamSpeak3 jest on przeznaczony dla naszych wszystkich graczy [PPS]
Każdy może na niego wejść i Każdy może na nim gadać. Oczywiście nie musze przypominać żeby zachować kulturę osobistą.
Obrazek

Zupełnie nowy kanał TeamSpeak3
Adres: Multi-ts.com.pl
Port: 9987
Numer i nazwa pokoju: 51 | [PPS] Server SA:MP & EPK Clan
Obrazek

Mamy jeszcze kilka pod kanałów:
51 | [PPS] Server SA:MP & EPK Clan
Hasło: kluczyk

- Wbij & Gaaadaj bez Enduu -
Hasło: Nie ma hasła... Każdy ma na ten kanał dostęp

- Elite Polish Killers -
Hasło: Niestety. Kanał jest przeznaczony dla ludzi z klanu

- Sam Na Sam -
Hasło: kluczyks

- Radio [PPS] uWuja Vienia -
Hasło: Nie ma hasła... Każdy może wejść i słuchać muzy naszego Wuja Vienia

Zapraszamy na kanał Wuja Vienia
Dj Vienio™ gra nam muzę na jego własnym kanale. Wszyscy możemy wejść i słuchać tego co nam Dj Vienio™ zagra. Możemy również zamówić swoją nute u Dj Vienio™ na priv.

Kliknij na "WEJDŹ" a dowiesz się jak ściągnąć TeamSpeak3
------>WEJDŹ<------

----------------------------------

Jest to kanał Team Speak 3, aby się do niego podłączyć należy :

1. Uruchomić program Team Speak 3.

2. Następnie wybieramy zakładkę "Połączenia" po czym klikamy "połącz".

3. Po pojawieniu się okienka, należy wpisać do niego dane widniejące wyżej.
(czyli : Adres, Port oraz Swój Nick)

4. Po uzupełnieniu danych ponownie klikamy przycisk "połącz".

5. Kiedy połączenie zostanie aktywowane , powinna wyświetlić się lista dostępnych kanałów.
My, wybieramy oczywiście pokój numer 51






LINK DO POBRANIA TS3:
--------------- KLIKNIJ TUTAJ ------------------


LINK DO POBRANIA SPOLSZCZENIA TS3:

--------------- KLIKNIJ TUTAJ ------------------


Info: Team Speak 3 nie jest bardzo rozbudowanym programem (jak np. Photo Shop itp.) dlatego spolszczenie ma tylko 230kb.
Ostatnio edytowano 2010-08-13, 22:25 przez SevenM, łącznie edytowano 7 razy
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
SevenM
Administrator
 
Posty: 1309
Dołączył(a): 2010-04-23, 22:37
Polubionych : 3 razy
Otrzymał polubień: 180 razy

Postprzez Gordon » 2010-05-25, 18:14

Ok. Juz ściągam i zobaczymy co dalej.
Avatar użytkownika
Gordon
User
 
Posty: 288
Dołączył(a): 2010-04-23, 22:38
Lokalizacja: Poznań
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez Jendrzej » 2010-05-25, 18:36

Nie ogarniam TS'a ;p lepsze Mumble ;] ale jakoś to połapie ;p
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Avatar użytkownika
Jendrzej
User
 
Posty: 251
Dołączył(a): 2010-05-09, 05:51
Lokalizacja: Ruda Śląska
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez Gordon » 2010-05-25, 19:07

Ej ale jak ściagam jest po angielsku a jak spola sciagam to error. Możesz coś pomoc ?

[ Dodano: 2010-05-25, 19:15 ]
a wkurza mnie to nie idze tego spola zrobić
Avatar użytkownika
Gordon
User
 
Posty: 288
Dołączył(a): 2010-04-23, 22:38
Lokalizacja: Poznań
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez SevenM » 2010-05-25, 19:33

Gordon, poprawiłem link ze spolszczeniem ^^ teraz powinno Ci działać :)
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
SevenM
Administrator
 
Posty: 1309
Dołączył(a): 2010-04-23, 22:37
Polubionych : 3 razy
Otrzymał polubień: 180 razy

Postprzez Jendrzej » 2010-05-26, 05:50

SevenM napisał(a):Gordon, poprawiłem link ze spolszczeniem


Mi instalacja TS'a przebiega prawidłowo (C\Program Files\TS), ale jak chce zainstalować spolszczenie to folder z team speak'iem znika, w ogóle nie można go znaleźć, tak jakby nie istniał.

edit: Już działa.

Zrobiłem jak wcześniej "Install Just For Me" -> "Global Configuration Inside The Installation Folder". Potem spolszczenie do osobnego folderu (na pulpicie), a potem tylko wyciąłem ten plik "lagos_pl.qm" i wkleiłem do folderu "translations"
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Avatar użytkownika
Jendrzej
User
 
Posty: 251
Dołączył(a): 2010-05-09, 05:51
Lokalizacja: Ruda Śląska
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez [PPS]KoX » 2010-05-26, 21:13

Niestety nikt nie siedzi. Szkoda.
Obrazek
[PPS]KoX
User
 
Posty: 544
Dołączył(a): 2010-04-24, 07:45
Polubionych : 4 razy
Otrzymał polubień: 13 razy

Postprzez SevenM » 2010-05-26, 22:26

nie kazdy wchodzi na forum ^^
Karusiowi spamuje od 2 tygodni zeby info o TS pojawialo sie na serwie ;p
ale ni ma efektow xd
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
SevenM
Administrator
 
Posty: 1309
Dołączył(a): 2010-04-23, 22:37
Polubionych : 3 razy
Otrzymał polubień: 180 razy

Postprzez Wojtass105 » 2010-05-26, 22:48

ts jest dobry bo nie laguje sampa ani na odwrót miło by było jakby więcej osób używało ts'a. SevenM takie pytanie jakie jest haslo do sam na sam ? :P podasz na pw albo tu ? chyba ze tajne to nie musisz :}
[scroll]ObrazekObrazekObrazek[/scroll]


Obrazek
Avatar użytkownika
Wojtass105
User
 
Posty: 287
Dołączył(a): 2010-04-23, 22:45
Lokalizacja: z domu
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez Szpila » 2010-05-27, 09:28

Ja wolę skype, ale od czasu do czasu wchodzę na TS ;)
Avatar użytkownika
Szpila
User
 
Posty: 135
Dołączył(a): 2010-04-26, 18:57
Lokalizacja: woj. śląskie
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez pr0ksiu » 2010-05-27, 13:46

Skype to porażka... najgorszy program którego testowałem.
TS3 ROOX - Zapraszam na kanał SevenM'a
Ja i Wojtass tam często jesteśmy więc można zawsze pogadać.
Avatar użytkownika
pr0ksiu
User
 
Posty: 181
Dołączył(a): 2010-04-24, 08:05
Lokalizacja: Ruda Śląska
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez Gordon » 2010-05-27, 16:47

Wczaraj pol dznia siedzialem i was nie bylo ;]]]
Avatar użytkownika
Gordon
User
 
Posty: 288
Dołączył(a): 2010-04-23, 22:38
Lokalizacja: Poznań
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez Jendrzej » 2010-05-27, 17:42

[PPS]pr0ksent napisał(a):TS3 ROOX


dla mnie i tak lepszy jest Mumble. Lepszą ma jakość ;p
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Avatar użytkownika
Jendrzej
User
 
Posty: 251
Dołączył(a): 2010-05-09, 05:51
Lokalizacja: Ruda Śląska
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez SevenM » 2010-05-27, 19:38

dla mnie i tak lepszy jest Mumble. Lepszą ma jakość


Nie przesadzaj , przez TS3 ladnie slychac wszystko :)
Nie uzywalem nigdy Mumble, aczkolwiek z tego co wiem za niego sie placi,
a kasa = lepsza jakosc.

Za kanal TS3 nie place, a jakosc rozmow jest bardzo dobra (a jak nie to sie zmienia ustawienia i wszystko gra). Poza tym na taka ilosc rozmow, TS absolutnie wystarcza :D
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
SevenM
Administrator
 
Posty: 1309
Dołączył(a): 2010-04-23, 22:37
Polubionych : 3 razy
Otrzymał polubień: 180 razy

Postprzez Jendrzej » 2010-05-27, 19:42

SevenM napisał(a):Za kanal TS3 nie place, a jakosc rozmow jest bardzo dobra (a jak nie to sie zmienia ustawienia i wszystko gra). Poza tym na taka ilosc rozmow, TS absolutnie wystarcza


No i tu się zgadzam. Porażająca ilość ludzi siedzi na tym TS'ie ;/ Trzeba ludzi przekonać do rozmów ;]
Boją się, bo mają zawyżony "wiek" ;p (taka moja teoria :D)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Avatar użytkownika
Jendrzej
User
 
Posty: 251
Dołączył(a): 2010-05-09, 05:51
Lokalizacja: Ruda Śląska
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez DyDol » 2010-05-27, 22:44

to jest dobre :) lepsze niz skype
Legenda musi trwać.
Avatar użytkownika
DyDol
User
 
Posty: 699
Dołączył(a): 2010-04-28, 19:30
Polubionych : 2 razy
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez Wladek » 2010-05-28, 09:20

Mi tam nie działa :|
Wladek
User
 
Posty: 454
Dołączył(a): 2010-04-24, 13:09
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 1 raz

Postprzez _KamiL_ » 2010-05-31, 20:36

mi dziala fajnei sie gada duzo graczy jest ;p ale wieczorkiem cos nieche dzialac
_KamiL_
User
 
Posty: 1229
Dołączył(a): 2010-04-24, 09:30
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez Skarbnik » 2010-05-31, 20:44

TAk to naprawde dobra rzecz i pomocna do gry na PPS jak i na sparach i cw
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Skarbnik
User
 
Posty: 103
Dołączył(a): 2010-05-04, 14:07
Lokalizacja: masz adma?
Polubionych : 0 raz
Otrzymał polubień: 0 raz

Postprzez [PPS]Falubaziak » 2010-05-31, 21:45

Jak naprawie glo to wbije ^^
[PPS]Falubaziak
 

Następna strona

Powrót do Archiwum

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości